Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ 2006

Μεγάλη αγωνία έχει κυριέψει τους νόμιμους μικροπωλητές του παζαριού του Πειραιά, και βρίσκονται ένα βήμα πριν τους κυριέψει και πανικός και δεν ξέρουν τι κάνουν,....
....και ο λόγος είναι ότι τελειώνει και ο Απρίλιος και ακόμη βρίσκονται χωρίς να τους έχει ανανεωθεί η άδεια τους, αφού έχουν λήξει οι άδειες που τους έχουν δοθεί μετά από ένα ΓΕΝΝΑΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ που έγινε το 2006 στο παζάρι του Πειραιά και γενικά στο υπαίθριο εμπόριο της Ελλάδας, από την κυβέρνηση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. (τα δίκαια να λέγονται) οι νόμιμοι αδειούχοι μικροπωλητές του παζαριού Πειραιά το 2006 πήραν τις άδειες από την νομαρχία Πειραιά με την προϋπόθεση και με δικαιολογητικά αφού ανήκαν στην νομαρχία Πειραιά που περιλάμβανε και τις γύρω περιοχές εκτός Πειραιά και ίσχυαν για μια (3)τριετεία,οι άδειες αυτές έχουν λήξει από το 2009 και δεν τις ανανέωσε η νομαρχία γιατί ο τότε ανεπαρκής δήμαρχος του Πειραιά ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝ. Ήθελε να το κλείσει το παζάρι και άλλοτε άλλαζε και ήθελε να το μεταφέρει εκτός κέντρου Πειραιά, τελικά μετά και από αγώνες που έκαναν οι μικροπωλητές δεν τόλμησε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ !

Ούτε να εισπράξει τα τέλη των αδειών του 2009 και 2010 που ενώ ο Δήμος Πειραιά ήταν καταχρεωμένος τότε και είχε ανάγκη χρημάτων το ποσόν που δεν εισπράχτηκε ανέρχονταν στο 1.500.000 ευρώ.

Σήμερα ο νέος Δήμαρχος του Πειραιά κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣ θέλει να δώσει τις νέες άδειες, και να ανανεώσει μόνο σε όσους κατοικούν στα όρια του Δήμου Πειραιά, πετώντας απέξω τους αδειούχους που είναι από τους υπόλοιπους Δήμους τις νομαρχίας Πειραιά, και έτσι δίνει το δικαίωμα σε όποιον κατοικεί και ανήκει στο Δήμο Πειραιά να πάρει άδεια στο παζάρι ακόμη και αν είναι από αυτούς τους αλλοδαπούς μικροπωλητές που βλέπουμε στους δρόμους, αρκεί να κατοικεί στο Πειραιά και ας μη είναι και δημότες.

Έτσι οι πρώην αδειούχοι του παζαριού Πειραιά και οι οικογένειες τους θα περάσουν Μαύρο ΠΑΣΧΑ αφού δεν είναι σίγουροι ότι όταν δοθούν οι νέες άδειες από το κ. Μιχαλολιάκο αυτοί θα είναι μέσα, και θα έχουν δουλειά τους επόμενους μήνες.

Ελπίζουμε ότι θα τον φωτίσει τον Δήμαρχο μας η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ και δεν θα αδικήσει τους παλαιούς αδειούχους και θα τους ανανεώσει τις άδειες τους, με μεγάλη προσοχή! και αυστηρή επιλογή των νόμιμων δικαιολογητικών των παλαιών αδειούχων.


Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

 ΕΛΑΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,
ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !

               ΚΑΙ
 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ 2008

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Χωρίς δουλειά οι 208 νόμιμοι μικροπωλητές στο παζάρι Πειραιά
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!
Να κλείσει ουσιαστικά το κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά από την 1η Γενάρη 2008 και να αφήσει χωρίς δουλειά τους 208 νόμιμους μικροπωλητές, αποφάσισε κατά πλειοψηφία η δημοτική αρχή κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση έγινε μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, καθώς οι μικροπωλητές που έχουν νόμιμες άδειες που λήγουν το 2009 συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της συνεδρίασης και ζήτησαν το αυτονόητο: Να αναβληθεί η συζήτηση, να προηγηθεί διάλογος ώστε να εξευρεθεί χώρος για τη μεταφορά του παζαριού, να αναζητηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το παραεμπόριο και βέβαια οι νόμιμοι μικροπωλητές να μην πεταχτούν στο δρόμο μέσα σε τρεις μήνες όπως σχεδιάζει η δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος όμως, Παν. Φασούλας, με πρόσχημα τους παράνομους μικροπωλητές, επέμεινε στην απόφασή του."ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ,,
pazaripirea.blogspot.com

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ                                     ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


    

pazaripirea.blogspot.comΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟ 2011 ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝ। ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟ 2011 ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΕΤΗ 2009 & 2010 ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
AKOYΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΤΟΥΣ 2009 ΚΑΙ 2010 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ,

ΑΛΛΑ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2009 ΚΑΙ 2010!!!
τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά κ। ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝ। τα έτη 2009 & 2010 παρά το ότι ο Δήμος είναι χρεωμένος και αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του, και τους υπαλλήλους του Δήμου(όπως ομολογεί ο ίδιος ) αδιαφορεί και ΔΕΝ εισπράττει ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ θέλοντας Πότε να το κλείσει ή Πότε να το μεταφέρει μακριά από το κέντρο του Πειραιά, και έτσι δεν εισπράχθηκαν τα τέλη 2009+2010 από τους αδειούχους, Όταν πήγαιναν δε να πληρώσουν τότε οι μικροπωλητές όντας συνεπείς στις υποχρεώσεις τους , οι αρμόδιοι του ΔΗΜΟΥ τους έδιωχναν λέγοντας τους ότι δεν δίνοντε καινούργιες άδειες και έφευγαν άπρακτοι,και έτσι παρήλθαν τα χρόνια χωρίς να έχουν άδεια οι μικροπωλητές Και υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος, που τώρα το 2011 έχουν πλακώσει και στέλνουν πρόστιμα στους μικροπωλητές του παζαριού Πειραιά, και να πληρώσουν τα τέλη των ετών 2009 & 2010 με τρεις φορές επάνω προσαυξήσεις ,και να δικαστούν για παράνομη κατάληψη χώρου। ΕΛΕΟΣ που ζούμε;! έτσι δεν εισπράχθεισαν τα τέλη 2009 & 2010
Βέβαια τώρα μάθαμε ότι διαγράφτηκαν τα πρόστιμα ΑΛΛΑ ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ θα επαναφέρει την απαίτηση της αναδρομικής πληρωμής των άνωθεν τελών,
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΝ? ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!
Διαγράψανε τα πρόστιμα μη καταβολής των τελώνπου είχαν επιβάλει, και επαναφέρουν την αναδρομική πληρωμή των ίδιων των τελών 2009+2010
ποιος εχει να πληρώσει τώρα,με τέτοια κρίση άσε που κάποιοι έχουν σταματήσει να δουλεύουν.
ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΦΑΣΟΥΛΑΣ που έχει και πολλά λεφτά...

Ελπίζουμε ο τωρινός Δήμαρχος κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (που απέδειξε οτι είναι παλλικάρι)
να τα διαγράψει όλα κάνοντας ακόμη μια επιτυχία και φιλανθρωπία και να μην απαιτήσει ΤΙΠΟΤΑ γιατί διαφορετικά θα πέσουν πολλοί μικροπωλητές στην απελπισία,και ο ΘΕΟΣ να Βοηθείσει.

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΓΑΠ ( λεφτά υπάρχουν )

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (Δείτε το βίντεο) ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ !

Λεφτά υπάρχουν........εκλογές 2009 !
Αρχές....2011
ΕΜΠΑΙΝΕ  ΓΙΩΡΓO.... ΕΜΠΑΙΝΕ.... ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ......ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ !!!

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ κ.Δήμαρχε
Kύριε Δήμαρχε,και Αρμόδιε Αντιδήμαρχε!

δείτε στη φωτογραφία, που! χρησιμοποιούνται οι κάδοι σκουπιδιών στην οδό ΑΛΙΠΕΔΟΥ, τις Κυριακές στο παζάρι Πειραιά από τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ
ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
τους οποίους κάδους προκειμένου να μην μυρίζουν,τους αδειάζουν ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ από τα σκουπίδια που περιέχουν, για να τους πάρουν και να τους χρησιμοποιήσουν σαν πάγκους ή και σαν καθίσματα. 
Αυτές τις εικόνες τις βλέπουν οι δημότες και άλλοι πολίτες, και τους κυριεύει θυμός και θλίψη,και αναρωτιούνται ΑΝ ! τέλος πάντων θα προστατέψει κάποιος από εσάς την περιουσία του δήμου; και που γι'αυτή πληρώνουν οι δημότες,και καταστρέφουν αυτοί ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χωρίς να σέβονται και να υπολογίζουν την χώρα μας, που τους φιλοξενεί και τους παρέχει το ψωμί που τρώνε. ΙΔΩΜΕΝ!
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ