Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ :ΓΙΑΤΙ? ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΒΑΣ. ΚΟΡΚΙΔΗΣ –ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Βασίλης Κορκίδης: "Φεύγω με παράπονο"


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Ε.Ε  πρώην πρόεδρος Εμπορ.Συλ.Πειραιά 
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας ήταν λίγο εκτός... πραγματικότητας καθώς εντόπισε μάλλον το πρόβλημα στο ότι δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των φορέων. Έδωσε έμφαση στην υιοθέτηση κάποιας μορφής συναλλαγής....,
            όπως το καταλάβαμε, δηλαδή «κάντε τα στραβά μάτια εσείς σε μερικά θέματα, για να κάνουμε τα στραβά μάτια και εμείς ώστε να προχωρήσουν οι εκκρεμότητες».
«Εγώ φεύγω από πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά με αυτό το παράπονο, ότι επί έξι χρόνια συζητάμε τα ίδια ακριβώς θέματα και δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» είπε ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.
ΠΗΓΗ:αποσπάσματα από    
edo-peiraias.blogspot.com

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Βασίλης Κορκίδης: Oι Eλληνες έχουν ανάγκη τις φθηνές τιμές

Βασίλης Κορκίδης: Oι Eλληνες έχουν ανάγκη τις φθηνές τιμές
ΒΑΣ.ΚΟΡΚΙΔΗΣ προεδρος Ε.Σ.Ε.Ε..

Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης σε δήλωσή του για τις αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης,

Πηγή: Express.gr 21/08/10-08:06

ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ! είναι αναγκαία η ύπαρξη του....

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κ. Κορκίδη και αφού το ομολογείται γιατί γίνεστε μαζί με τον εμπορικό σύλλογο πολέμιοι και διώχτες του παζαριού Πειραιά ? Αφού μόνο το παζάρι μπορεί να διαθέσει και να πουλήσει νομιμότατα σε πολύ φτηνές και χαμηλές τιμές,γιατί κερδίζουν λίγα οι μικροπωλητές, ενώ το στεγασμένο εμπόριο που εσείς εκπροσωπείτε θέλουν να κερδίζουν πολλά, και ούτε στο όνειρο τους δεν μπορούν να πουλήσουν με τέτοιες χαμηλές τιμές γιατί θα τρομάξουν και θα ξυπνήσουν.!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙ? ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ


ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: 2011
ΤΙ? ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ 
ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?   
ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
Ο ΒΑΣ. ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!
(δεν υπονοούμε τίποτα, η εικόνα ομως τι δείχνει?)

OΙ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ (Θα μαθευτούν πολλά σε λίγες μέρες που θα ανακοινωθούν οι εγκριθείσες άδειες του παζαριού Πειραιά και θα επιβεβαιώσουμε κάποιες απορίες και υποψίες μας!!!)

ΠΗΓΗ:pireasnet.gr

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ


Πρόταση και η οποία έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία και ισχύει σαν προυπόθεση για την έκδοση των νέων αδειών, για την συμετοχή στο παζάρι από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πειραιά,έκανε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ.ΛΑΛΟΥΛΑΚΟΥ ΚΟΡΙΝΑ. Οι άδειες του παζαριού πειραιά να δοθούν ΜΟΝΟ! σε αυτούς που είναι κάτοικοι Πειραιά, και δημότες Πειραιά (ευτυχώς! που δεν εισηγήθηκε και να εγκριθεί!, τις άδειες να τις πάρουν ΜΟΝΟ ΜΑΝΙΑΤΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! για την πρόταση και απόφαση σας κ..ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ
πηγη: pireasnet.gr

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

KYΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΑΣΟΥΛΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

Οι ΦΑΣΟΥΛΟΠΛΗΚΤΟΙ ! Μικροπωλητές του Κυριακάτικου παζαριού Πειραιά, περνούν ένας-ένας από τα δικαστήρια και αφού δικάζονται, οδηγούνται στο ταμείο και καταβάλουν το επιδικασθέν πρόστιμο,.... για τον λόγο ότι κατέχουν παράνομα χώρο και πουλούν τα εμπορεύματα τους κάθε Κυριακή στο παζάρι χωρίς άδεια,(ενώ κατέχουν άδεια που δεν τους έχει ανανεωθεί, όταν ήταν δήμαρχος Πειραιά ο κ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ το έτος 2009 και δεν τις ανανέωσε αλλά ούτε και ειδοποίησε κανείς ότι είναι παράνομοι, και περίμεναν να τους ανανεωθεί η άδεια και αντί αυτού δικάζονται σήμερα το έτος 2011 και πληρώνουν ΆΔΙΚΑ! πρόστιμα. και για όλα αυτά υπαίτιος είναι ο κ. πρώην δήμαρχος)

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ






(Οι ημέρες και τα έργα
του Μεγάλου μπασκετμπολίστα πρώην Δημάρχου;! Πειραιά ) ΝΑ... ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ του 2009+2010 ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΕ α)ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ + β) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ 2011 ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 Το παζάρι και οι ευθύνες του κ.Φασούλα


Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 15ης Απριλίου 2008 της εφημερίδας Εν Πειραιεί.

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο παζάρι του Πειραιά με τους παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές.
Τα εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές στο υπαίθριο παζάρι του Πειραιώς επιτάσσουν την λήψη άμεσων μέτρων για την αποτροπή παρόμοιων επεισοδίων. Παράλληλα, μετατρέπουν τον Δήμαρχο Πειραιώς κ. Φασούλα σε μέρος του προβλήματος, αντί να είναι μέρος της λύσεως. Και αυτό γιατί ο κ. Δήμαρχος έχει μεγάλες ευθύνες για την λειτουργία του χώρου σε θέματα ασφάλειας και καθαριότητος.

Να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Το παζάρι λειτουργεί στον Πειραιά εδώ και 70 χρόνια. Οι άνθρωποι που έχουν νόμιμο δικαίωμα παρουσίας στο παζάρι είναι περίπου 208, με άδειες από την Νομαρχία Πειραιώς. Αυτοί οι άνθρωποι πλήρωσαν στον δήμο 3.500€, έχουν ιδιωτική εταιρία φυλάξεως του χώρου για τους διάφορους κλέφτες-πορτοφολάδες, πωλούν τα εμπορεύματά τους με τα νόμιμα παραστατικά-τιμολόγια και πληρώνουν όλοι υψηλές εισφορές στο ΤΕΒΕ. Ο Δήμος Πειραιώς οφείλει ανταποδοτικώς να τους παρέχει υπηρεσίες καθαριότητος και φυλάξεως, μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας. Το πρώτο είναι πλημμελέστατο και το δεύτερο ανύπαρκτο.
 

Οι δικαιολογίες του κ. Φασούλα είναι ανεπαρκείς. Αν η Δημοτική Αστυνομία είναι μόνο για να κόβει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και για να βολεύει η δημοτική αρχή τα παιδιά της, τότε να μας το πει για να το μάθουμε και εμείς. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως, ο κ. Φασούλας θα έπρεπε να προστρέξει στην Εισαγγελία Πειραιώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς προς βοήθεια στην εφαρμογή του νόμου στο παζάρι. Και αυτό η δημοτική αρχή δεν το έπραξε. Και - για όσους το αγνοούν - αυτό συνιστά παράβαση καθήκοντος.

Οι φήμες λένε ότι ο Δήμαρχος Πειραιώς θέλει εναγωνίως να κλείσει το παζάρι. Οι ίδιες φήμες θέλουν τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Κορκίδη να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Εγώ καταλαβαίνω την αγωνία των εμπόρων για την διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού στα πλαίσια του νόμου. Μόνο που αυτά δεν καταστρατηγούνται από τους νόμιμους κατόχους αδείας του παζαριού, αλλά από τους εκατοντάδες παρανόμους που βρίσκονται στην προέκτασή του. Και για αυτό δεν φταίνε οι νόμιμοι, αλλά η δημοτική αρχή που κωφεύει από την ορκωμοσία της στα αιτήματά τους. Ο Ε.Σ.Π. χρειάζεται να είναι δίπλα στους ανθρώπους του παζαριού, όχι απέναντί τους.

Ο Πειραιάς βιώνει καθημερινώς μία άθλια τριτοκοσμική εικόνα, καθώς όλοι οι πεζόδρομοι καταλαμβάνονται από παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές, από την πλατεία Λουδοβίκου έως τον πεζόδρομο της Σωτήρος. Μπορώ να ρωτήσω που βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, διότι όλο αυτό το λαθρεμπόριο διαδραματίζεται 1.000 μέτρα, το πολύ, από τα γραφεία της; Γιατί δεν υπάρχει συνεργείο της Δ.Α. στους δρόμους προκειμένου να κάνει κατασχέσεις αυτών των εμπορευμάτων; Αν ο κ. Φασούλας νομίζει ότι η θητεία του στον δήμο εξαντλείται στην σύναψη δανείων κάποιος θα πρέπει να του επισημάνει την πραγματικότητα. Ειδικά από όσους δεν βρίσκονται transit στην πόλη μας, αλλά ζουν και κυκλοφορούν στον Πειραιά και μετά τις 3 το μεσημέρι..

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 15ης Απριλίου 2008 της εφημερίδας Εν Πειραιεί.

Το άρθρο αυτό του 2008 καθρεπτίζει και την σημερινή κατάσταση (έτος 2011)στο παζάρι Πειραιά με τους παράνομους αλλοδαπούς, και όχι μόνο και σε μεγαλύτερη έκταση ,αλλά ελπίζουμε και περιμένουμε από τον τωρινό Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο να κάνει πράξη τα αναγγελλόμενα και αυτά που έχει δηλώσει περί εκκαθάρισης και νομιμότητας του παζαριού Πειραιά.

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ 2006

Στα δικαστήρια σέρνονται οι αδειούχοι του 2006 του παζαριού Πειραιά, από υπαιτιότητα του πρώην δημάρχου Πειραιά ΠΑΝ.ΦΑΣΟΥΛΑ που δεν φρόντισε να εισπράξει τα τέλη του 2009 & 2010 από το παζάρι της Κυριακής, για τους γνωστούς λόγους (υπαιτιότητας) του πρώην δημάρχου που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις,....
....(Που το μόνο που έκανε ήταν να κόβει κορδέλες σε εγκαίνια, πίτες την πρωτοχρονιά και να παίρνει μέρος σε γιορτές ), και τώρα εν έτος 2011 να δικάζονται οι μικροπωλητές αδειούχοι του 2006 για το λόγο ότι κατέχουν χώρο στο παζάρι χωρίς άδεια, εννοώντας ότι κατέχουνε και εργάζονται σε χώρο που ξαφνικά χαρακτηρίστηκε ως παράνομη κατάληψη για τα έτη 2009 & 2010 ενώ δεν ανανεώθηκαν οι άδειες, παρά του ότι οι θέσεις που στήνουνε τους πάγκους τους οι μικροπωλητές είναι οι ίδιες θέσεις (χώρος) που τους έχουν δοθεί από το 2006 και εξακολουθούν να κατέχουν ακόμη και σήμερα, χωρίς κανένας να τους έχει ζητήσει να απομακρυνθούν όλα τα προαναφερόμενα έτη. Έτσι λοιπόν σήμερα διανύουμε τον Μάϊo του 2011 και μόνο τα πρόστιμα ήρθε η δημοτική αστυνομία του Δήμου Πειραιά και βεβαίωσε, και σέρνονται στα δικαστήρια οι νόμιμοι αδειούχοι μικροπωλητές και πληρώνουν τα πρόστιμα, ( και είναι ακόμη χωρίς άδεια και χωρίς να τους διώχνει κανείς, περιμένοντας να τους ανανεωθούν οι άδειες τους ) αυτοί πληρώνουν τα άδικα επιβληθέντα πρόστιμα, την στιγμή που η πραγματική παράνομη κατάληψη κοινοχρήστων δημοτικών χώρων γίνεται ασύστολα από παράνομους μικροπωλητές και δεν τους ενοχλεί κανείς, και το βλέπουμε όλοι μας καθημερινά

(ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! )

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤOΣ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (εξόντωση κατά των Ελλήνων ) ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ! ΚAI ΘΥΜΟΥ.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τα "παζάρια" για την Κυριακάτικη Αγορά

Μετά τη μικρή περιοδεία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου στα πέριξ της πλατείας Ιπποδάμειας, τις δηλώσεις βεβαιότητας ότι η Δημοτική Αστυνομία εξάλειψε το παρεμπόριο και τη ματαίωση συζήτησης για την μεταφορά του λόγω...
...ασυμφωνίας στο νέο "πόστο", το Κυριακάτικο Παζάρι έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο για να αποδείξει ότι η μεταφορά του αν και θα έπρεπε, δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να εγκριθούν (;) οι άδειες και ο νέος χώρος που θα φιλοξενήσει την παραδοσιακή Κυριακάτικη Αγορά. Σύμφωνα με την εισήγηση της δημοτικής αρχής το Παζάρι θα μεταφερθεί στην οδό Αλιπέδου και θα αγγίξει τις "παρυφές" της πλατείας Ιπποδάμειας
Κι ενώ ο χώρος είναι συζητήσιμος, το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους δικαιούχους είναι η πληρωμή αδειών των ετών 2009-2010, οι οποίες δεν εισπράχθηκαν λόγω αναλγησίας της τ. δημοτικής αρχής. Για να εξασφαλίσουν οι μικροπωλητές μια θέση στο...Παζάρι πρέπει να διευθετήσουν τα χρέη τους στον Δήμο Πειραιά.
@Ας ελπίσουμε να υπάρξει συνεννόηση και διαφάνεια στην έκδοση των αδειών, αφού παλαιότερα κάποιοι μικροπωλητές κατείχαν 4-5 άδειες τις οποίες νοίκιαζαν για ίδιο όφελος.

 πηγή :

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ



Αγαπητή αντιδήμαρχε αξιότιμη κ.Λαουλάκου θέλουμε να μας πληροφορήσετε αν θα ανανεωθούν οι άδειες του 2006
των αδειούχων μικροπωλητών της υπαίθριας κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά που ανήκουν στην πρώην νομαρχία Πειραιά  και δεν είναι δημότες Πειραιά, και τι? Προθέσεις έχει ο σεβαστός Δήμαρχος μας κ. Μιχαλολιάκος γιατί ζουν σε αγωνία οι αδειούχοι 2006 της νομαρχίας Πειραιά  ΜΗ δημότες
Αναμένουμε την απάντηση σας με  σχόλιο σας στην ανάρτηση μας ή  το E-mail  σας