Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΑΡΣΗΒΑΡΗΣΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...!  ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ!!!

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Η φλεγόμενη αλεπού Firefox 5.0 ετοιμάστηκε και είναι πια διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για εγκατάσταση.


Κυκλοφόρησε ο Firefox 5

ΑΘΗΝΑ 25/06/2011


H εταιρία Mozilla έδωσε επίσημα στην κυκλοφορία την πέμπτη έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Firefox, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμη καλύτερες συνθήκες χρήσης.....

Σύμφωνα με το νέο πλάνο της εταιρίας, τέσσερις φορές το χρόνο θα προσφέρονται σημαντικές αναβαθμίσεις του προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο, θα υπάρχει δυνατότητα προσθήκης νέων χαρακτηριστικών σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι χρήστες μπορούν να προμηθευτούν τη νέα έκδοση τόσο μέσα από το site της mozilla,     (www.mozilla.com/el/firefox/ )  όσο και μέσα από το πεδίο αναβάθμισης των προηγούμενων versions.

Aναδημοσίευση από : www.nooz.gr

O RAPER ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν Δ

ΖΗΛΕΨΕ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ RAPER ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧOΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Πειραιάς (Αρχαία Ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη της περιφέρειας Αττικής και διαθέτει τον σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου. Ο Πειραιάς αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο οικισμό της Ελλάδας και είναι η έδρα του Δήμου Πειραιώς, ο οποίος έχει έκταση 10,9 τ.χμ. και πληθυσμό 175.697 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001, που τον καθιστά ως τον τέταρτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό δήμο της χώρας μετά τις συγχωνεύσεις που προκάλεσε το Πρόγραμμα Καλλικράτης.....
Η ευρύτερη αστική περιοχή του Πειραιά αποτελείται από τον ομώνυμο δήμο και ακόμα έξι προάστια, με συνολικό πληθυσμό 466.065 κατοίκους και έκταση 50,4 τ.χμ., και καταλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας, που συγκροτεί την περιφέρεια πρωτευούσης. Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.

Ο Πειραιάς στην σύγχρονη εποχή είναι το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει τον μεγαλύτερο (σε επιβατική κίνηση) λιμένα της Ευρώπης[1], συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου. Ως τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από πληθώρα μέσων: λεωφορεία, τρόλεϊ, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, το Τραμ Αθήνας και το Μετρό Αθήνας, προς το παρόν από την παλαιά γραμμή του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και μελλοντικά από την επέκταση της γραμμής του μετρό, ενώ συνδέεται και με το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ?

Διαβάζω σε πολλά ιστολογια (blogs) σχετικά για το παζάρι Πειραιά, ότι ο Μιχαλολιάκος καθάρισε το παζάρι Πειραιά,ότι ο Μιχαλολιάκος έχει καρύδια και όχι αυγουλάκια, ότι ο Μιχαλολιάκος εξαφάνισε τους τυφλοπόντικες του παζαριού,ότι είναι παλλικάρι ,ότι ειναι ζόρικος και άλλα επαινετικά για τον δήμαρχο Πειραιά..... Αυτοί δεν ξέρω που τα έχουν δει και τα λένε και τα γράφουν, αλλά καλύτερα είναι να μας πουν τι γίνεται με τις άδειες που ακόμη εκρεμεί η έγκριση τους και κανένας δεν ξέρει τι γίνεται? Από τον Δήμο Πειραιά πλήρη μυστικότητα και σιωπή, το αρμόδιο γραφείο δεν ξέρει τίποτα ,τα σωματεία του παζαριού και αυτά τίποτα! και από τον Απρίλιο 2011 που κατατέθηκαν οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους να πάρουν άδεια, είναι Ιούνιος και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα!

Ας κάνουν το κόπο αυτοί οι κύριοι που γράφουν όλες τις πληροφορίες για τις ενέργειες του κ. Μιχαλολιάκου , και να μας πληροφορίσουν για την απορία μας..Τι γίνεται με την έγκριση των αδειών του παζαριού Πειραιά γιατί καθυστερούν ? Ας μας απαντήσουν έχουμε και e-mail και chat room στο ιστολόγιο μας!και με σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση ! 


foto from reportaz.net

Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ !

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:Κέρδος online 25/2/2010 19:27

Eμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Αναλαμβάνει την προεδρία ο κ. Γ. Ζησιμάτος
Βιογραφικό του κ. Γ. Ζησιμάτου

Ο κ. Γιώργος Ζησιμάτος γεννήθηκε στις 5.9.1962 και είναι διευθύνων σύμβουλος της "ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ Α.Ε." με έδρα τον Πειραιά, που ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ (www.zissimatos.gr).

ΠΗΓΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ: www.espireas.gr
Eμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Εντάξει κ. πρόεδρε ΓΕΩΡΓ. ΖΗΣΙΜΑΤΟ Μη φοβάσαι δεν σου παίρνουν την δουλειά οι μικροπωλητές του παζαριού Πειραιά, και προσπαθείτε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Εμπορ.Συλ.Πειραιά και τωρινό πρόεδρο της Εθν. Συνομοσπ.Ελλ. Εμπορ. κ. ΒΑΣ. ΚΟΡΚΙΔΗ να κλείσετε το παζάρι του Πειραιά ή να μεταφερθεί μακριά από το κέντρο , για να τους μαντρώσετε σε κάποιο οικόπεδο και να τους αφανίσετε τους μικροπωλητές του παζαριού....

Εντάξει κουλάρετε κ. πρόεδρε και οι μικροπωλητές είναι νόμιμοι μικροέμποροι, και έχουν οικογένειες και μάλιστα τις συντηρούν με τα λίγα χρήματα που κερδίζουν από την εργασία τους στο παζάρι κάθε Κυριακή , ΓΙΑΤΙ? προσπαθείτε μανιωδώς μέσω της επιρροής που έχετε στον Δήμο Πειραιά σαν εκπρόσωποι του στεγασμένου εμπορίου να τους παραμερίσετε και σταδιακά να τους εξαφανίσετε τους νόμιμους υπαίθριους εμπόρους,

ΜΗΠΩΣ? πιστεύετε ότι οι μικροπωλητές του παζαριού Πειραιά σας μειώνουν τους υπέρογκους τζίρους που θα πρέπει να πραγματοποιεί η ανώνυμος εταιρεία εισαγωγής και εμπορίου ενδυμάτων και αξεσουάρ που είστε ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος κατά το βιογραφικό σας που λάβαμε από την ιστοσελίδα του εμπορ.σύλ. Πειραιά του οποίου και εκεί ηγείστε ως πρόεδρος.

Σταματήστε την εκστρατεία εκδίωξης κατά των νόμιμων υπαίθριων εμπόρων και στηρίξτε την προσπάθεια τους για επιβίωση γιατί και από αυτούς κάποιοι ήταν έμποροι στεγασμένου εμπορίου πριν!

Συμμαχήστε στεγασμένο και νόμιμο υπαίθριο εμπόριο, και ελάτε να καταπολεμήσουμε μαζί το μαύρο παράνομο γενικά εμπόριο, που κακό μας κάνει στους νόμιμους εμπόρους, και το μεγαλύτερο κακό το κάνει στην ελληνική οικονομία μας.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Βασίλης Κορκίδης: Oι Eλληνες έχουν ανάγκη τις φθηνές τιμές.

ΒΑΣ.ΚΟΡΚΙΔΗΣ προεδρος Ε.Σ.Ε.Ε..
                                                                          
Βασίλης Κορκίδης: Oι Eλληνες έχουν ανάγκη τις φθηνές τιμές

Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης σε δήλωσή του για τις αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης,

Πηγή: Express.gr 21/08/10-08:06

ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ! είναι αναγκαία η ύπαρξη του....

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κ. Κορκίδη και αφού το ομολογείται γιατί γίνεστε μαζί με τον εμπορικό σύλλογο πολέμιοι και διώχτες του παζαριού Πειραιά ? Αφού μόνο το παζάρι μπορεί να διαθέσει και να πουλήσει νομιμότατα σε πολύ φτηνές και χαμηλές τιμές,γιατί κερδίζουν λίγα οι μικροπωλητές, ενώ το στεγασμένο εμπόριο που εσείς εκπροσωπείτε θέλουν να κερδίζουν πολλά, και ούτε στο όνειρο τους δεν μπορούν να πουλήσουν με τέτοιες χαμηλές τιμές γιατί θα τρομάξουν και θα ξυπνήσουν.!
                                                

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά
της 12ης Συνεδρίασης της 4-4-2011
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αριθ. 188
ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Με πρόταση της Αντιδημάρχου κας. Κυριακής Λαουλάκου και σύμφωνη γνώμη του
Προέδρου του Δ.Σ και του Δημάρχου το Σώμα κηρύσσει παμψηφεί ως κατεπείγον το....
πιο κάτω θέμα και το εντάσσει στην ημερήσια διάταξη με α.α. και τίτλο:
ΘΕΜΑ 4ο: «Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 84/11 απόφ. Δ.Σ. ως προς τον αριθμό
των χορηγούμενων αδειών, τη διάσταση των πάγκων, την χορηγηση αδειών για
καντίνες και τον τύπο των προϊόντων».
Κατά την ψήφιση του θέματος δεν είχε προσέλθει ακόμη η Δημ. Σύμβουλος, κ.
Πασχ. Καλαγιά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητάει το πιο πάνω θέμα για λήψη απόφασης μετά από
την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου κας Κυριακής Λαουλάκου, η οποία πρότεινε να
συμπληρωθεί η υπ΄ αριθμ. 84/11 απόφ. Δ.Σ. ως προς τον αριθμό των χορηγούμενων
αδειών, τη διάσταση των πάγκων, την χορήγηση αδειών για καντίνες και τον τύπο
των προϊόντων και συγκεκριμένα: θα χορηγηθούν α) μέχρι 209 άδειες συμμετοχής
στην Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά, οι διαστάσεις των πάγκων θα είναι 2,00 Χ
1,00μ με απόσταση μεταξύ αυτών 0,150μ.,σύμφωνα με το από Φεβρουαρίου 2011
τοπογραφικό διάγραμμα και του από 1-3-11 υπηρεσιακού σημειώματος (σε ορθή
επανάληψη) , του Τμήματος Γ.Σ,Π,- Τοπογραφικού και β) δύο άδειες για καντίνες.
Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α με αριθ. Κ1-164, ΦΕΚ 275/22-2-2011 οι άδειες που θα
χορηγηθούν στην Κυριακάτικη Αγορά θα είναι τύπου Β’.
Το θέμα συζητείται νόμιμα γιατί γράφτηκε στην ημερήσια διάταξη αφού ομόφωνα
κρίθηκε ως κατεπείγον.
Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου κας Κυριακής
Λαουλάκου.
Αφού είδε το από 1-3-11 υπηρεσιακό σημείωμα (σε ορθή επανάληψη ) του Τμ.
Γ.Σ.Π.- Τοπογραφικού καθώς και την Κ.Υ.Α με αριθ. Κ1-164, ΦΕΚ 275/22-2-2011.
Αποφασίζει ομόφωνα
Θεωρεί το θέμα ως κατεπείγον.
Συμπληρώνει την υπ΄ αριθμ. 84/11 απόφ. Δ.Σ. ως προς τον αριθμό των χορηγούμενων
αδειών, τη διάσταση των πάγκων, την χορήγηση αδειών για καντίνες και τον τύπο
των προϊόντων , ήτοι: θα χορηγηθούν α) μέχρι 209 άδειες συμμετοχής στην
Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά, οι διαστάσεις των πάγκων θα είναι 2,00 Χ 1,00μ με
απόσταση μεταξύ αυτών 0,50μ.,σύμφωνα με το από Φεβρουαρίου 2011 τοπογραφικό
διάγραμμα και του από 1-3-11 υπηρεσιακού σημειώματος (σε ορθή επανάληψη) ,
του Τμήματος Γ.Σ,Π,- Τοπογραφικού και β) δύο άδειες για καντίνες.
Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α με αριθ. Κ1-164, ΦΕΚ 275/22-2-2011 οι άδειες που θα
χορηγηθούν στην Κυριακάτικη Αγορά θα είναι τύπου Β’.
Αποφασίστηκε και εκδόθηκε
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ
Ακριβές αντίγραφο
Πειραιάς -4-2011
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜ. Δ.Σ.
ΑΔΑ: 4ΑΓΗΩΞΥ-Υ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ :ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ .. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ!? ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ

   
Έχουμε την οικονομική κρίση που μαστίζει γενικά την ελλάδα και ειδικότερα το παζάρι Πειραιά,και κάθε Κυριακή φεύγουμε με πολύ λίγη είσπραξη, ανήμποροι να πάμε μεροκάματο στις οικογένειες μας
Έχουμε τα παράλογα πρόστιμα που μας έχει επιβάλει ο δήμος Πειραιά , ότι κατείχαμε 2009+2010 θέση στο παζάρι με ληγμένες άδειες! και δεν μπορούμε να πληρώσουμε, ενώ δεν φταίνε οι μικροπωλητές,....

ΑΛΛΑ ο πρώην δήμαρχος παν. Φασούλας που δεν εισέπραξε τα τέλη, διότι ήθελε να κλείσει το παζάρι, αλλά ούτε και μας ειδοποίησε να φύγουμε.
Έχουμε αυτούς τους καφενόβιους αδειούχους που νοικιάζουν τις άδειες τους σε τσιγγάνους και έχουν επιφέρει αναδουλειά στους υπόλοιπους μικροπωλητές (για τους γνωστούς λόγους)
Έχουμε τον διαρκεί πόλεμο και καταδίωξη από τον εμπορικό σύλλογο Πειραιά, να διώξει το παζάρι ή να το μεταφερθεί έξω από το κέντρο!
Έχουμε την καταδίωξη της εθνικής συνομοσπονδίας ελληνικού εμπορίου με πρόεδρο τον πρώην ηγέτη του εμπορ.συλ .Πειραιά που για όλα φταίει το υπαίθριο νόμιμο εμπόριο γιατί πουλάει φτηνά, και δεν έχουν δουλειά τα καταστήματα.
Έχουμε την αγωνία οι αδειούχοι αν ανανεωθεί η άδεια τους, γιατί οι νέες άδειες δεν έχουν εκδοθεί, παρά το ότι διανύουμε τον Ιούνιο 2011 και δεν ξέρουμε τι γίνεται? Και αν ανανεωθεί η άδεια τους!.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ.!
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!
ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΝΕ! !(Αλλά ΜΗΠΩΣ? είναι η γραμμή ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ το υπαίθριο εμπόριο ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ)
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/20011 ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ!
ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΕΣΕΙΣ !? ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ!!!
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!?