Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ:Xάρρυ Κλυνν προς ΓΑΠ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...

---ΓΑΠ: «Είμαι περήφανος γι αυτήν την Ελλάδα»...

Eγώ δεν είμαι καθόλου υπερήφανος μίστερ,

για το «μόρφωμα» που, με κάθε πολιτικά εκτρωματικό τρόπο, επιδιώκεις να μετατρέψεις τη χώρα μου!
Και δεν είμαι καθόλου περήφανος, γιατί δεν πιστεύω στην κρίση σου, στις πολιτικές σου ικανότητες και... στις προθέσεις σου

Γιατί αμφισβητώ κυρίως τον πατριωτισμό σου…

Γιατί διαβλέπω τη σκοπιμότητα πίσω από κάθε απόφαση που σου υπαγορεύουν…

Γιατί σε θεωρώ αθεράπευτα ψεύτη, επικίνδυνο προπαγανδιστή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εχθρό του λαού, της ακεραιότητας και της λαϊκής κυριαρχίας της Πατρίδας μου…

Κάποια πράγματα, βεβαίως, οφείλω να σου τα αναγνωρίσω, όπως την αξιοθαύμαστη πολιτική σου ωμότητα, την προσήλωσή σου σε οτιδήποτε «ανθελληνικό» και το... «κουράγιο» να παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα, παρ’ ότι η ελληνική ιστορία σου δίδαξε, αν σου δίδαξε, την ατιμωτική μοίρα των εφιαλτών και των νενέκων…
…Που και στη δική σου θλιβερή πορεία προς την πλήρη πολιτική απαξίωση, να είσαι βέβαιος, ότι δεν υπάρχει περίπτωση καμιά να παρεκκλίνει…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

¨ΠΗΓΗ: pythari.gr

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΕΣΕΕ: Σε πλήρη αφανισμό οδηγείται από τα μέτρα η ελληνική μεσαία τάξη


Σε πλήρη αφανισμό οδηγείται η ελληνική μεσαία τάξη, εκτιμά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας τη διαφαινόμενη λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι για ακόμα μία φορά οι προηγούμενες κυβερνητικές διακηρύξεις διαψεύδονται από τις επόμενες και για ακόμα μία φορά η αβεβαιότητα και η απαισιοδοξία γεμίζουν την ελληνική αγορά.

«Η Κυβέρνηση πιστή στην τακτική του να αγνοεί τη φωνή και τις αντοχές της κοινωνίας, συνεχίζει να επιμένει στην ίδια καταστροφική πολιτική που μας έφερε στη σημερινή δεινή θέση και θα συνεχίσει - όπως φαίνεται- να δυσχεραίνει την κατάστασή μας. Τι μας διασφαλίζει ότι δε θα ληφθούν και μελλοντικά νέα μέτρα; Σε ποιο βαθμό οι απαιτήσεις των ‘εταίρων’ μας ‘καθαγιάζουν’ την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και τη μετατροπή της χώρας μας σε μία ‘μεγάλη ειδική ζώνη’, όπου το ο,τιδήποτε θα είναι επιτρεπτό;», διερωτάται η ΕΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία, αναφέρει ακόμη ότι η κυβέρνηση επιλέγει να «πετάξει» στον κάλαθο των αχρήστων «τους κόπους και θυσίες δεκαετιών στο όνομα ενός εθνικού συμφέροντος το οποίο πόρρω απέχει από την πραγματικότητα του μέσου πολίτη» και προειδοποιεί: «Μας οδηγείτε σε πλήρη αφανισμό. Οδηγείτε την ελληνική μεσαία τάξη σε πλήρη αφανισμό. Επιτέλους σταματήστε τώρα».

Τέλος η ΕΣΕΕ αναφέρει πως εξετάζει τις νομικές δυνατότητες προστασίας της κοινωνίας με προσφυγές και αιτήσεις αναστολής στα διοικητικά δικαστήρια επικαλούμενη ανεπανόρθωτη βλάβη από νομοθετικές επιλογές για επιβολή φόρων και τελών με δημευτικές διαστάσεις.
πηγη:E.Σ.E.E.

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ:EKΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2011

Ενας από τους τρόπους που εκφράζεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα είναι αυτός!

ΕΙΚΟΝΕΣ:newsbomb.gr

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ:«Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. ΡέντηΔευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ Συναυλία με τους Βασίλη και Σαράντη Σαλέα θα φιλοξενήσει το Κατράκειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Συμμετέχουν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Χρήστος Δάντης, και άλλοι

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ:ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


lyriko_leoforeio.jpg

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, (Ο.Π.Α.Ν.) την Παρασκευή 7/10/΄11 και την Τρίτη 11/10/΄11 το "Λεωφορείο" της ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, θα μεταφέρει μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές, στην πόλη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν δημοφιλή αποσπάσματα από διάφορες όπερες, σε σύντομες 15λεπτες παραστάσεις, σε κεντρικούς δρόμους, προς ψυχαγωγία των πολιτών.

Οι μελωδικές διαδρομές του «λυρικού λεωφορείου» στους δρόμους της πόλης, θα πραγματοποιηθούν:

Παρασκευή 7/10/2011
Πασαλιμάνι (Σωτήρος - Κανάρη), ώρα: 19:15.
Πλατεία Κοραή (Ανδριανόπουλος), ώρα: 19:40.
Πλατεία Λουδοβίκου (Ε.Β.Ε.Π.), ώρα: 20:10.

Τρίτη 11/10/΄11
Πλατεία Γεννηματά, Καμίνια, ώρα: 19:15.
Πεζόδρομος Παλαμηδίου, Μανιάτικα, ώρα: 20:00.