Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ : παζάρι στη Τουρκία πάρτε παράδειγμα Έλληνες

Αυτή την ομοιόμορφη εικόνα έχουν τα παζάρια στη Τουρκία , ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ και όλα αυτά για μια βδομάδα, εμείς εδώ στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης πότε θα φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο? Αυτά να τα δουν οι δήμαρχοι και να παραδειγματειστούν όχι μόνο να ξέρουν να εισπράτουν και χωρίς υποδομή μάλιστα , τα υπέρογκα ποσά από τους μικροπωλητές για να τους παραχωρήσουν χώρο εργασίας .ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩΦΕΛΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (όπως πάγκους και ομπρέλα στο χρώμα της κομματικής τους προτίμησης πρόσφατο παράδειγμα του δημάρχου Πειραιά, που θεώρησε αναβάθμηση να επιβάλει στους μικροπωλητές του παζαριού Πειραιά να αγοράσουν πάγκο και ομπρέλα στο μπλε χρωμα για την ομοιόμορφη και καλά! ....εμφάνιση και εκσυγρονισμό λόγω ευρωπαϊκής ενωσης του παζαριού Πειραιά.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Άδειες σε ανέργους για το Κυριακάτικο παζάρι Πειραιά.

ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ.......

Ο Δήμος Πειραιά δίνει άδειες για το Κυριακάτικο παζάρι Πειραιά


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 έως και την
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρες 09.00 έως 13.00 η υπηρεσία μας θα
παραλαμβάνει αιτήσεις ενδιαφερομένων για συμμετοχή στην Κυριακάτικη Αγορά του Δήμου
μας ( που αφορά στις υπολειπόμενες κενές θέσεις ).
Δικαίωμα συμμετοχής ολοι οι Ελληνες κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής

ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ:ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ














ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων απομίμησης, που είχε κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη, καταστράφηκαν χθες έξω από τον Πύργο (Ακτή Ποσειδώνος 2), με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:
«Σήμερα γίνεται η δεύτερη επιχείρηση. Η πρώτη επιχείρηση ήταν η κατάσχεση των προϊόντων από μια παράνομη αποθήκη Κινέζων και σήμερα γίνεται η καταστροφή τους. Πρόκειται για 17.200 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, απομίμησης γνωστών εταιριών και για 1.500 επιπλέον, τα οποία κατασχέθηκαν την Κυριακή από το Παζάρι, χωρίς παραστατικά.....

Οπότε όλα μαζί θα καταστραφούν ενώπιον του κ. Δημάρχου, των υπηρεσιών του Δήμου και των εκπροσώπων των εταιριών των πραγματικών ειδών».
Να σημειωθεί ότι, μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων ποσοτήτων, φορτηγά της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά μετέφεραν στη χωματερή τα παράνομα προϊόντα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία, στον Αντιδήμαρχο, αλλά και στη Διεύθυνση Καθαριότητας που είναι έτοιμη να συνεισφέρει κοινωνικό έργο και όχι μόνο να μαζεύει τα απορρίμματα, όσο και αν το έργο της επιχειρήθηκε - τον τελευταίο καιρό - να αμφισβητηθεί από την κεντρική εξουσία.

Εμείς, εδώ στον Πειραιά, έχουμε νικήσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα πρόβλημα που έμοιαζε άλυτο, αυτό του παραεμπορίου.
Το έχουμε νικήσει σε ό,τι αφορά την έκφρασή του στους δρόμους του Πειραιά και προσπαθούμε να το νικήσουμε και στην πηγή του. Ενδεχομένως με την βοήθεια της κεντρικής εξουσίας – επιτέλους έχουμε κυβέρνηση- να νικήσουμε και την εισαγωγή των παράνομων προϊόντων.
Ελπίζω η κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της, δηλ. να εμποδίζει την είσοδο τέτοιων προϊόντων και οι εταιρίες τις οποίες υπερασπίζουμε με το να νικάμε το παραεμπόριο, να συνεισφέρουν στην κοινωνική πολιτική του Δήμου.»