Pireotis ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ – Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλοι οι καπνιστές θα υποστούν βλάβη στα πνευμόνια τους, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) που παρουσιάζεται μετά από κάποια χρόνια με συμπτώματά δύσνοιας-λαχάνιασμα-κόπωση και στη χειρότερη μορφή καρκίνο στα πνευμόνια.

Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα
Θα νιώσετε τα οφέλη αμέσως, καθώς το σώμα σας θα “βελτιώνεται”. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε, τα τυπικά οφέλη που θα έχετε όταν σταματήσετε το κάπνισμα, είναι:
Ύστερα από δυο ώρες η νικοτίνη φεύγει από το σύστημά σας.
Σε περίπου δυο μέρες έχουν φύγει όλα τα υποπροϊόντα της νικοτίνης.
Ύστερα από δώδεκα ώρες το μονοξείδιο του άνθρακα έχει φύγει από τους πνεύμονες σας, που εργάζονται τώρα πιο αποτελεσματικά.
Ύστερα από δυο μέρες βελτιώνονται η γεύση και η όσφρησή σας.
Μέσα σε ένα μήνα η πίεση του αίματος σας επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα και βελτιώνονται οι λειτουργίες ταυ πνεύμονα.
Μέσα σε τρεις μήνες η ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια σας βελτιώνεται.
Ύστερα από δώδεκα μήνες οι πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακό νόσημα είναι οι μισές σε σχέση με έναν καπνιστή.
Το σταμάτημα τον καπνίσματος μειώνει τις πιθανότητες νόσων του πνεύμονα, όπως η χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.
Ύστερα από δέκα χρόνια ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα είναι λιγότερος από το μισό σε σχέση με έναν που εξακολουθεί να καπνίζει και συνεχίζει να μειώνεται (με την προϋπόθεση ότι η ασθένεια δεν έχει ήδη εμφανιστεί).
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιον που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το σταμάτημα του καπνίσματος έχει πολλά και άμεσα οφέλη για την υγεία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας. Και τα οφέλη αυτά αφορούν τόσο εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του καπνίσματος, όσο και εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα.
Γι' αυτό, αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.
Σταματήστε τo κάπνισμα !!!

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΣΒΉΝΕΙ...ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εδώ και πέντε χρόνια ,δηλαδή μετά το έτος 2008 έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με τάση την κατάργηση του Παζαριού του Πειραιά, ενός Παζαριού που έχει  ιστορία πολλών ετών.
Ξεκίνησε από τον Δήμαρχο Φασούλα και δόθηκε η χαριστική βολή από τον σημερινό Δήμαρχο  ο οποίος προσποιούμενος με διάφορους θεατρινισμούς ότι θα το εξυγιάνει και θα το απαλλάξει από κάθε είδος εκμετάλλευσης από τα λαμόγια που λημένονται  το παζάρι, δεν κατάφερε τίποτα και θέσεις(δηλαδή άδειες) νοικιάζονται και πάλι κάποια λαμόγια κάνουν κουμάντο το μόνο που έγινε αλλάξανε πρόσωπα φύγανε κάποια παλιά λαμόγια και πήγανε στα παρασκήνια και μπήκανε νέα λαμόγια στο προσκήνιο,αυτό μπορεί όποιος θέλει να το δει αν κατεβεί στο παζάρι μια Κυριακή και προσποιούμενος ζητήσει να νοικάσει μία θέση θα βρει πόσα λαμόγια υπάρχουν με στέκι γνωστό καφενείο της περιοχής,τώρα ....τι να συζητάμε  η ουσία είναι ότι εδώ που έχουμε φθάσει σήμερα ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν βγάζει τα προς το ζήν και πολλοί εχουν σταματήσει και άλλοι όπως ακούγεται θα τα εγκαταλείψουν από το 2014 λόγω οικονομικής αδυναμίας και δεν θα ανανεώσουν τις άδειες τους αφού δεν υπάρχει και δουλειά και βλέποντας κάποια λαμόγια να εκμεταλέυοντε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για δουλειά να τους νοικιάζουν τις θέσεις τους με αποτέλεσμα να μην τηρείται μια τάξη και μια αναλογία των πωληθέντων ειδών με αποτέλεσμα να μην ξέρουν ποιος θα ανοίξει δίπλα του κάθε Κυριακή και τι ? θα πουλάει.
Κάποιοι άνεργοι νέοι που ελπίζοντας ότι θα αποκτήσουν ένα επάγγελμα βγάζοντας ένα μεροκάματο πήραν άδεια πριν δύο χρόνια τώρα πολλοί όπως ακούγεται θα τα εγκαταλείψουν με το καινούργιο χρόνο αφού χρωστάνε στο ταμείο ασφαλίσεως και στις τράπεζες  , και ειναι το μόνο που κατάφεραν.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ......ΚΡΙΜΑ!